lauantai 21. heinäkuuta 2012

Karppaus on päivän sana

Vähähiilihydraattinen dieetti on puhuttanut viime aikoina. Ruokavalion puolestapuhujia löytyy lukemattomasti, mutta niin myös vastustajia. Hiilihydraattien suurkuluttajana olen ollut itsekin karppausta vastaan, tosin ilman mitään faktatietoa.

Toukokuussa meillä oli sukujuhlat, jonne kokoontui tädit, enot ja serkut perheineen pitkästä aikaa. Enemmän tai vähemmän kaikki tädit ja enot ovat aina olleet ylipainoisia ja osa jopa sairaalloisen ylipainoisia. Kohtasin kuitenkin tänä vuonna huomattavasti kavenneita ja kevenneitä sukulaisia. Yhdelle oli tehty Gastric by pass -leikkaus, mutta muutoin päivän sana oli sukumme keskuudessakin karppaus. Oli pakko todeta, että olinkin yht´äkkiä sitä lihavaa vähemmistöä jopa siinä porukassa, jossa aina oli ollut muita itseäni lihavampia. Näin ei voi jatkua.

Eilen aloitin sitten karppaamisen omallakin kohdalla. Päätöksenteko oli helppoa ja nyt sitoudun tähän projektiin  päivä kerrallaan. Joka aamu minun on motivoitava itseni uudelleen jaksamaan. Painoa on tällähetkellä 98,5 kg kaikkien kesän herkuttelujen jälkeen. Tästä voidaan lähteä vain alaspäin.

- Thin to be


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti