maanantai 26. syyskuuta 2011

Kuntoilun uudet tuulet

Viikonloppuna sovimme mieheni kanssa, että alamme pelaamaan yhdessä sulkapalloa viikottain. Saimmekin ensimmäisen pelivuoron jo tälle päivälle, joten pääsimme nopeasti liikenteeseen. Kävimme eilen ostamassa uudet sulkapallomailat, eipähän jää sitten ainakaan varusteista kiinni tällä kertaa.

Päivästä tulikin hyvin liikunnan täyteinen, sillä maanantaisin meillä on firman jumppasalissa fysiokimppaa, joka ei kylläkään ole kaikkein hikisin jumppa, mutta todella hyvä perus lihaskuntojumppa päätetyötä tekevälle. Erityisesti niska- ja hartiaseutuun keskittyvät liikesarjat tuntuvat avaavan tehokkaasti kovassa rasituksessa olevaa rintarankaa, lapoja ja hartiaseutua.

Jumpan jälkeen olikin puolitoista tuntia aikaa käydä syömässä kotona ja sitten pelaamaan. Syketaso pysyi kohtuullisena 116-158. Pelifiilis oli hyvä ja kyllähän siinä sai juoksuaskelia ottaa. Mieheni on kärsinyt jännetupen tulehduksesta, joka on pitkittynyt. Peli ei arvatenkaan tehnyt sille hyvää, joten näyttää siltä, että ainakin toistaiseksi siipan osalta pelit päättyivät yhtä nopeasti kuin alkoikin. Työkaverini lupautui kuitenkin pelaamaan kanssani siihen asti, että siipan käsi paranee. Aion siis jatkaa pelailua pienistä vastoinkäymisistä huolimatta.

Kyllä näin pitäisi aina viikko aloittaa!

/Thin to be

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti