keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Työpäivä jalkojen päällä korkokengissä - oikeanlaiset jalkineet pelastaa päivän.

Olen jo valmiiksi miettinyt muutamia vahtoehtoja työjalkineiksi, vaikka kaikkia uniformun vaatimuksia mulla ei vielä olekaan tiedossa. Pitkä työpäivä jalkojen päällä voi olla aika rankka, mutta hyvät jalkineet on yksi tärkeä lähtökohta, joka helpottaa asiaa. Markkinointialalla tuli usein tehtyä messuviikonloppuina10 h päivässä ja yksi tärkeä seikka oli kenkien vaihtaminen työpäivän aikana, se auttoi jalkoja jaksamaan paremmin. Vaikka kaikissa kengissä oli korko, pieni muutos jalan asennossa auttoi asiaa.

Löysin pari vuotta sitten Eccon jalkineet, joita olin aina pitänyt hieman mummokenkinä. Olen vuosikausia käyttänyt pääsääntöisesti korkeakorkoisia kenkiä, mutta useimmiten sen suuremmalti kiinnittämättä huomiota käyttömukavuuteen. Tuolloin päätin kuitenkin pari asiaa: 1) en osta enää muuta kuin nahkakenkiä 2) en osta halpis rönttösiä. Silloin ekan kerran avasin silmäni Eccon uudelle muotoilulle.


Nämä viime talvena ostamani nilkkurit tuo korkeat korot uudelle tasolle. Muotoilu on naisellinen ja erittäin käyttökelpoinen sekä housujen että hameen/mekon kanssa. Tämän Sculpture-lestin erinomaisuus on vailla vertaa. Onneksi tällä lestillä tehdään useita eri malleja. Sculpture-sarjan kengissä on kävelyn aiheuttamaa iskua vaimentava pohjarakenne. Se vähentää huomattavasti jalkoihin kohdistuvaa rasitusta.


Niinpä ostin seuraavaksi nämä avokkaat Sculpture 75 -mallissa.


Lentokoneessa työskentelyä varten olen ajatellut hankkia  nämä Sculture 45 -malliset jalkineet, joissa korko on matalampi, mutta sama kävelyä vaimentava ominaisuus, kuin muissakin. Uskoisin, että näillä jalat jaksaa vieläkin paremmin.


Talveksi olen ajatellut nilkkureiden lisäksi hankkivani nämä saapikkaat, joilla on hyvä liikkua kentälle uniformussa työvuoroon.

Mitä mieltä olette jalkineista? Värin on tosiaan oltava musta työasun kanssa käytettäessä, mutta muutoin näitä malleja on saatavilla myös muissa upeissa syksyn väreissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti