torstai 5. maaliskuuta 2015

Naisellisuus lähtee alusvaatteista.

Jo teinityttönä tätini opetti minulle tärkeimmät asiat alusvaatteista: miten pukea rintaliivit oikein päälle, miten valita oikeanlaiset alusvaatteet ja ennen kaikkea; pukeudu aina pitsiin. Hyvät alusvaatteet ovat kaiken pukeutumisen lähtökohta ja mielestäni ne ovat itsevarmuuden lähtökohta.

Materiaalit ovat kehittyneet huimasti noista päivistä ja alusvaateostoksilla olenkin aika valikoiva. Tottapuhuen rintaliivejä en osta enää muilta merkeiltä kuin Changelta. Lomamatkojen yhteydessä olen kyllä löytänyt pari muuta ihanaa alusvaateliikettä, jotka haluan tuoda esiin, nimittäin Etam ja Intimissimi. Näiden merkkien alusvaatteisiin olen ollut tyytyväinen ja nettikaupat tuovat nämä ihanuudet kaikkien saataville.  

Changen liivit ovat hieman kalliimpia verrattuna normaaleihin markettiliiveihin ja suurimpien ketjujen valikoimiin, mutta kymmenen vuoden kokemuksella vakuutan, että on hintansa väärti niin kestävyydessä kuin käytettävyydessäkin. Malleista löytyy varmasti paras istuvuus juuri sinun vartalolle ja kokohaarukkakin on melkoinen. Lisäksi harvinaisimpia kokoja tilaavat liikkeeseen, mikäli sitä ei ole saatavilla.

Jos et ole ennen käyttänyt Changen liivejä, suosittelisin menemään ensin liikkeeseen, jossa myyjä katsoo sinulle oikean liivikoon ja liittymällä kanta-asiakkaaksi, tiedot tallennetaan järjestelmään, josta ne löytyvät jatkossa. Sen jälkeen asioiminen verkossakin on helpompaa, koska voit luottaa oikean koon löytyvän helposti. Changen verkkokaupaan pääset tästä.

Kuvat: Change.fi

  

Etamin valikoimassa ihastuin erityisesti materiaalien perhmeyteen ja laatuun. Mikä ihanampaa, kuin yöasu, joka hellii pehmeydellään. Hintataso on mielestäni todella edullinen eikä silti tarvitse tinkiä laadusta. Suosittelen. Etamin verkkokauppaan pääset tästä.

Kuvat: Etam.com


Intimissimillä on myös ihanat materiaalit ja valikoima on todella kaunis. Liikkeissä tunnelma on exclusiivinen. Verkkokauppaan pääset tästä.

Kuvat: Intimissimi.com


Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti