tiistai 2. lokakuuta 2012

Sulkapallossa läski liikkuu

 
Olemme mieheni kanssa pelanneet sulkapalloa viikoittain lähes vuoden verran. Harrastus lähti liikkeelle siitä, että halusimme, jonkin yhteisen harrastuksen, kun meillä on muuten aika erilaiset mielenkiinnon kohteet matkustelua ja hyvää ruokaa lukuun ottamatta. Sulkapallo on todella mukavaa yhteistä tekemistä, eikä harrastuksen aloittaminen vaadi suuria alkuinvesointeja. Eikä toki siitäkään mitään haittaa ole, että peli saa läskit liikkeelle.

Meillä pelataan aina tosissaan ja pisteidenlaskussa ollaan tarkkoja. Tosissaan pelaaminen saa tekemään homman täysillä ja kroppa tekee töiä ihan tosissaan. Tosissaan pelaamisen ei onneksi tarvitse tarkoittaa siä, että hampaat irvessä paiskotaan sulkapalloa puolelta toiselle. Kokeilimme joskus pelata ilman pistelaskua, mutta pelistä tuli tällöin velttoa puolelta toiselle pompottelua, joka ei varmasti kuluttanut juuri mitään.

Silloin tällöin olemme ottaneet tyttäret mukaan peliin, jolloin sulkiksen nelinpeli on ollut hauska perheen yhteinen harrastetuokio. Lasten kanssa pelaamisessa tosin tuo kuntoilun tehokkuus vähän kärsii, mutta perheen yhteinen hetki hauskan touhun parissa on korvaamatonta.

- thin to be
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti